Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Τ.Ο.Ζ. ΑΡΤΕΜΙΔΑ

                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                             ΖΑΚΥΝΘΟΣ 04-03-2019
     Άλλα δύο μετάλλια έφεραν στις αποσκευές τους οι αθλητές του Τ.Ο.Ζ. Αρτέμιδα, από τον Πανελλήνιο αγώνα Τοξοβολίας που διεξήχθη την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο της Αγ. Τριάδας στο Ναύπλιο .


    Η ομάδα της Ζακύνθου συμμετείχε με πέντε τοξοβόλους. Στον αγώνα υπήρχε ρεκόρ συμμετοχών που ανάγκασε τους διοργανωτές να χωρίσουν τους αθλητές σε τρεις αντί δύο βάρδιες που υπήρχαν συνήθως. Έτσι η αποστολή βρέθηκε από τις 9 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο και έφυγε από το γήπεδο στις 23.30 καθώς οι αθλητές της συμμετείχαν και στις τρεις βάρδιες.

    Οι συμμετοχές μας αναλυτικότερα:  Παππά Αλίκη 2η θέση (barebow) και 14η θέση (Β΄ολυμπιακό),  Γκαγκαστάθης Απόστολος 2η θέση (traditional) και 22η θέση (Β΄ολυμπιακό), Μαρίνος Νίκος 7η θέση (Barebow) και 9η θέση (Β΄ολυμπιακό), Βισβάρδης Κυριάκος 9η θέση ( Α΄ολυμπιακό) και 8η θέση (Barebow), Παυλίδης Γιάννης 11η θέση (Barebow) και 34η θέση (Β΄ολυμπιακό)

    Στο βάθρο βρέθηκε με ασημένιο μετάλλιο η Παππά Αλίκη στη κατηγορία Barebow Γυναικών, η οποία συμμετείχε και στην πρωινή βάρδια με Ολυμπιακό τόξο. Ο Γκαγκαστάθης Απόστολος κατέκτησε επίσης το ασημένιο  μετάλλιο στην κατηγορία Τraditional Βow Ανδρών και συμμετείχε επίσης σε δεύτερη βάρδια με Ολυμπιακό τόξο. Και οι δύο αθλητές είναι αξιέπαινοι αφού φέρνουν για τρίτη συνεχόμενη φορά μετάλλια σε ισάριθμους αγώνες. Όλοι οι αθλητές του Τ.Ο.Ζ. Αρτέμιδα είχαν αξιόλογη συμμετοχή σε έναν αγώνα με πάρα πολλούς και έμπειρους αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου